Haaronderzoek

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en mooi haar. Dick Buijze Haar heeft alle kennis en ervaring in huis om haar- en hoofdhuidproblemen professioneel aan te pakken. Iedere behandeling begint met een zorgvuldig hoofdhuid- en haaronderzoek. Dit vindt plaats in een speciale onderzoeksruimte. Aan de hand daarvan stellen we een diagnose. Vervolgens begeleiden we je bij de verbetering van de conditie van de hoofdhuid, haarwortels en bloedwaarden. We hebben voor vrijwel ieder probleem een oplossing. Heb je last van hoofdhuid en/of haarproblemen? Zoals schilfertjes, droge hoofdhuid, vette hoofdhuid of haaruitval? Psoriasis of eczeem? Blijf dan niet langer tobben en maak vandaag nog een afspraak.

Integrale aanpak haar en hoofdhuid

Voeding, leefstijl en stress hebben grote invloed op de kwaliteit van je haar en hoofdhuid. Om die reden kiezen we steevast voor een integrale aanpak van haar- en hoofdhuidproblemen. Een aanpak gericht op natuurlijk herstel waarbij de héle mens centraal staat.

Producten op natuurlijke basis

We werken met producten op natuurlijke basis. Met deze verzorgingsproducten pakken we het probleem op een zachte manier aan, zonder het haar te belasten. Je haar wordt weer voller en mooier.