Haarwerken

Haarwerken zijn niet van echte kapsels te onderscheiden, en zijn er in alle soorten en maten. Van kleine haarstukken – toupets – die een kale plek of litteken bedekken tot pruiken met lang, kort, krullend of stijl haar. Ben je door een medische behandeling, zoals chemotherapie, of andere reden tijdelijk kaal? Dan kun je met een haarwerk je vertrouwde uiterlijk behouden. We adviseren je om tijdig een afspraak maken, eigenlijk nog voor je kaal wordt. We kunnen het haarwerk dan zo goed mogelijk aanpassen aan je eigen haarkleur en –dracht. Intakes in onze salon of het ziekenhuis zijn vrijblijvend en vinden altijd binnen 5 dagen plaats. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Haarwerken van uitstekende kwaliteit

De haarwerken of pruiken van vandaag de dag zijn licht van gewicht. Ze laten bovendien voldoende lucht door. Daardoor dragen ze comfortabel, zelfs op warme zomerse dagen. Alle haarwerken zijn van uitstekende kwaliteit. De modellen van kunsthaar zijn oersterk. Haarwerken van echt haar moeten vaker in model gebracht worden, bijvoorbeeld als ze door regen nat zijn geworden. Door het gebruik van echt haar en veel handwerk zijn deze haarwerken duurder dan kunsthaar.

Ruime keuze haarwerken

Dick Buijze Haar is aangesloten bij Anko Haarwerken. We bieden je een ruime keuze aan pruiken of haarwerken. Alle stijlen, haartypen en kleuren zijn mogelijk. Wij geven deskundig advies en meten de exacte maat. Zo ontstaat een gepersonaliseerd haarwerk waarmee je zorgeloos voor de dag kunt komen. Je kunt alles blijven doen wat je gewend bent, waaronder sporten. Zelfs in harde wind lopen en fietsen is geen enkel probleem.

Aanmeten haarwerken

Het aanmeten van de haarwerken doen we niet in de kapsalon. Met het oog op je privacy hebben we een aparte haarwerksalon.  Deze ruimte is vanuit de kapsalon of buiten niet zichtbaar. De ruime haarwerksalon is leuk ingericht en voorzien van airco. Deze salon is ook op afspraak geopend op tijden dat de kapsalon is gesloten, bijvoorbeeld ‘s avonds, op maandag (hele dag) of zaterdagmiddag. De salon is rolstoelvriendelijk. Indien gewenst komen we ook bij je thuis of in het ziekenhuis. 

Levertijd haarwerken

We leveren confectie haarwerken per direct of binnen 2 dagen, tenzij anders aangegeven. Maatwerk haarwerken leveren we binnen 12 - 16 weken, tenzij anders aangegeven. Je kunt ook een haarwerk reserveren voor een periode van minimaal 3 tot maximaal 6 weken.