Downloads

Het aanmeten van de haarwerken doen we niet in de kapsalon, maar om uw privacy te waarborgen hebben we een aparte haarwerksalon die in een andere ruimte is dan de kapsalon.  Deze ruimte is vanuit de kapsalon of buiten niet zichtbaar. De ruime haarwerksalon is leuk ingericht en voorzien van airco. 

Deze salon is ook op afspraak geopend op tijden dat de kapsalon is gesloten, bijvoorbeeld 's avonds, op maandag (hele dag) of zaterdagmiddag. 

Graag nodigen we u uit in onze salon, maar indien gewenst komen we ook bij u thuis of in het ziekenhuis. De salon is rolstoelvriendelijk ingericht.


In onze salon hanteren we de ANKO Geschillenregeling Uiterlijke Verzorging van de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging.

Zie www.anko.nl/voorwaarden

Ook zijn wij aangesloten bij ANKO als haarwerkspecialist.

Indien een product of dienst niet (geheel) naar wens van de klant is, willen we de klant vragen met ons contact op te nemen om de klacht zo snel mogelijk op te lossen. Mocht er een situatie ontstaan waarbij we er samen niet uit komen, dan verwijzen we de klant graag naar de Klachtencommissie van de ANKO of Consuwijzer. Ver is er een beroepsmogelijkheid bij een onafhankelijke klachtencommissie.

300_anko_1.jpg