Kapsalon

Jouw haar, onze passie !

Dick Buijze Haar is een kapsalon voor alle leeftijden. Iedereen van 0 tot 100 jaar voelt zich in onze kapsalon thuis. Onze kapsters en kapper zijn echte professionals. Ze combineren persoonlijke aandacht en een informele sfeer met professionele adviezen voor de beste kapsels. We zijn creatief en trendsettend en halen gegarandeerd het mooiste uit jouw haar.

Haartrends en haarmode

Om de nieuwste haartrends en haarmode te spotten, bezoekt Dick Buijze cursussen en beurzen in binnen- en buitenland. Hij vertaalt dit naar eigentijdse kapsels waarin jouw persoonlijkheid optimaal tot zijn recht komt. Alle kapsters worden in deze trends getraind, zodat je bij elk van hen terecht kunt voor de nieuwste haarmode.  Natuurlijk worden we daarnaast regelmatig bijgeschoold op het gebied van kniptechnieken, kleuring en haarverzorging. Zo kun je vertrouwen op de beste service, het beste kapsel en optimale haarverzorging.

Verdraag je geen geluid?

Mensen die leiden aan misofonie of om een andere reden niet tegen geluid kunnen, behandelen we in een aparte ruimte, waar het heerlijk stil is. Dit is soms ook prettig als je herstellend bent van een ziekte. Vraag er gerust naar bij het maken van een afspraak!

  • Kapsalon Groot