Damessalon

De dameskapsalon van Dick Buijze Haar is bijzonder veelzijdig. Je kunt bij ons terecht voor wassen, knippen, kleuren, föhnen en permanenten. Onze kundige en enthousiaste kapsters zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmodellen, haarkleuringen en kniptechnieken. Hier kun je heerlijk ontspannen en vakkundig je haar laten knippen en verven. 

Haarkleurspecialist

Een nieuwe haarkleur maakt een enorm verschil. Onze kapsters zijn echte haarkleurspecialisten. Ze helpen je niet alleen bij het kiezen van de mooiste haarkleur, maar adviseren ook hoe je jouw nieuwe haarkleur zo lang mogelijk mooi kunt houden. Dick Buijze is zelf Spectrum-lid. Het Spectrum is een organisatie van 120 zelfstandige kappers in Nederland die – bovenop hun vakopleiding – een gespecialiseerde opleiding hebben op het gebied van het kleuren van haar. De gediplomeerde Spectrum kapper is herkenbaar aan het Spectrum logo.

Bruidskapsels en visagie

We hebben volop ervaring met bruidskapsels en bruidsmake-up. Die zetten we graag voor jou in. We adviseren je over de nieuwste haar- en make-uptrends en - mogelijkheden. Daarbij houden we nadrukkelijk rekening met de stijl van je trouwkleding, je gezichtsvorm en je persoonlijkheid. Natuurlijk stemmen we een en ander ruim van te voren met je af. Op de dag zelf maken we van jou het stralende middelpunt!


Last van haaruitval of andere haar- of hoofdhuidproblemen? Ook dan zijn we je graag van dienst.

  • Kapsalon Groot